Avoinna
Ma-Pe  11.00 - 18.00
La       10.00 - 14.00
Ajankohtaista

* KickBike potkupyörät!
  Ja kaikki oheistuotteet

* Rutirex kuivike

* Alustoja traileriin, häkkiin,
koppiin,mittoihin leikattuna


 
Tervetuloa myymälään!
Olemme muuttaneet Kehä IV Center,Högberginhaara talo 5
We are in new store , Kehä IV Center, Högberginhaara building 5 
Olemme vanhaa myymälää vastapäätä!


Mo - Fri 11.00- 18.00
Sa          10.00- 14.00


Tervetuloa kurkkaamaan paikanpäälle!
Welcome!
Kehä IV Center
Högberginhaara 5, (talo 5)
04360 Tuusula 

Location:
http://www.keha4center.fi/sijainti

 
Yritys

Liiketoiminta alkoi 2007 koiraurheilutarvikkeiden ja koiranruoan maahantuonnilla sekä suoramyynnillä. Kokemusta alalta oli karttunut muutaman vuoden verran
samojen tuotemerkkien parissa työskennellessä edellisille maahantuojille. 2012 yritysmuoto muuttui ja nimi vaihtui DogTrail Oy:ksi   

Koiraharrastus alkoi 1976 kun sain ensimmäisen ikioman koiran Dreeveri Teddyn, sen jälkeen tuli Norjanharmaa Nikke . -80/-90 luvulla minulle tuli kaksi paimenlinjaista bordercollieta Dunja vom Kiefernweg ja Dally vom Reichshof, saksanvuosien hankintoja. Bortsujen kanssa harrasteltiin hakua, tokoa ja paimennusta, perusrata tehtiin ja muutamassa kokeessakin käytiin. 

Sitten teki mieli koiran kokoista koiraa ja tutustuin saksanpaimenkoiriin saksassa asuessani ja sattumavillenkauppaa muutettuani suomeen -90 luvun lopussa tuli ensimmäinen saksanpaimenkoira Bacteroides Cooper, alias Pupu, jonka kautta sitten hurahdin ja jämähdin rotuun. Pupulla harrasteltiin suojelua ja erikoisjälkeä, josta myös jotakin tulosta. Seuraavat saksanpaimenkoirat olivat Carla vom Zuchtgut, Justy vom Musikantenviertel,Lenn vom Fluchtweg ja Elli vom Recklinghäuser Kreuz sekä tyttärelle tuli saksanpystykorva Mikälie Äitinkulta. Edelleen harrastellaan ja testaillaan tarvikkeita kouluttelemalla omia koiria. Joskus käydään kutsusta jakamassa oppia leireillä.

Kiitos saksalaisten kontaktien ja varsinkin Lellun kasvattajan Jogi Zankin, häneltä olemme saaneet paljon uusia ideoita sekä koulutukseen, että tarvikepuolelle. Olen myös kiitollinen yhteistyökumppaneille heidän antamastaan palautteesta koiranruoan ja tarvikkeiden osalta!

Koiraurheiluterveisin
Ninni Stenhäll                      

Powered by Smart Kotisivutyökalu